Porto

Catamaran zeilen in Porto

Wil je lekker relaxed uitrusten op je vakantie.....
of actief catamaranzeilen.....
Houd je van natuurreizen.....
Zeil dan mee op onze catamaran!
Om samen de kusten van Porto te verkennen.

Informatie over zeilen in Porto


Sending ...

Genieten van natuur en cultuur

Lekker voor anker in een baai, in de luwte van een eiland, oesters zoeken, met de dinghy naar het strand, genieten van een fruit de mer of heerlijke Spaanse pinchos en lekkere wijnen.
Aanleggen in een Bretons vissersdorp, tussen hoge rotspartijen ankeren in een baai, heerlijke vis van de plaatselijke vissers eten of, nog beter, door ons zelf gevangen vis op de bbq.
Catamaran zeilen met Samen Maritiem brengt een heel afwisselende reis met de mogelijkheid voor culturele uitstapjes en veel vertoeven in de natuur.
Tijdens het varen kan iedereen meehelpen: zeilen hijsen en strijken, aanleggen en wegvaren, navigeren, ankeren…. En wat je nog niet kunt kun je bij ons leren. Natuurlijk kun je ook lekker genieten in de zon van wind en water, hapjes en drankjes, een goed boek of mooie muziek, gewoon lekker relaxen en uitrusten op je vakantie. Zeilen op een luxe catamaran blijft een geweldige beleving: je kunt het snelle zeilen meemaken maar ook op een ontspannen manier het varen op zee op lange trajecten ervaren.

+31(0)6 5111 4482

Bel ons gerust