Zeilen in de golf van Biskaje

Wil je lekker relaxed uitrusten op je vakantie?
Of actief meevaren?
Zeil dan met ons mee …………

Nadat we van Makkum naar Camaret sur Mer zijn gevaren trekken we verder langs de kust van de Golf van Biskaje en de Noordspaanse en Portugese westkust met zijn prachtige oude vissersstadjes, de lieftallige kleine (schier)eilandjes, de Hanzehavens.
Lekker voor anker in een baai, in de luwte van een eiland, oesters zoeken, met de dinghy naar het strand, even lunchen in een strandpaviljoen of met heerlijke Spaanse pinchos en lekkere wijnen.
De rivier een eindje opvaren en aanleggen in een Bretons vissersdorp of in een van de Spaanse of Portugese havens die tussen de hoge rotspartijen liggen, heerlijke vis van de plaatselijke vissers eten of, nog beter, ons zelfgevangen vis op de bbq.
Het wordt een heel afwisselende reis met leuke uitstapjes en veel vertoeven in de natuur.

Tijdens het varen kan iedereen meehelpen: zeilen hijsen en strijken, aanleggen en wegvaren, navigeren…. En wat je nog niet kunt kun je bij ons leren.
Natuurlijk kun je ook lekker genieten in de zon van wind en water, hapjes en drankjes, een goed boek of mooie muziek, gewoon lekker relaxen en uitrusten op je vakantie.
Zeilen op een luxe catamaran blijft een geweldige beleving: je kunt het snelle zeilen meemaken maar ook op een ontspannen manier het varen op zee op lange trajecten ervaren.

Fields marked with an * are required