lang weekend

 

 

 

 

 

 

 

 

Varen op het IJsselmeer en de Waddenzee op een snelle luxe catamaran......
een heel lang weekend......


U arriveert vrijdagavond 21.00 uur in Makkum waar u door de bemanning van de Bejo II en/of Bejo III welkom wordt geheten op hun schip. Zij ontvangen u met koffie en thee met suikerbrood. U kunt de avond gezellig doorbrengen aan boord of in een van de gezellige kroegen in Makkum, of meteen de trossen los om alvast een paar uurtjes te zeilen!

Zaterdagochtend vertrekken wij, we hijsen de zeilen om naar bijvoorbeeld Enkhuizen of Stavoren aan het IJsselmeer te varen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen naar een van onze mooie Waddeneilanden te zeilen. Daar aangekomen is er tijd voor een wandeling of een bezoek aan het stadje met gezellige cafeetjes. We kunnen in dit weekend ook droogvallen op een zandbank en gaan wandelen op het wad!

Zondagochtend varen wij verder naar onze volgende aanleghaven. Onderweg kunt u leren zeilen, navigeren, genieten van weer, wind, water, zeehondjes, zandbanken zien opdoemen uit het water... Maandag zetten we weer koers naar Makkum waar we aan het eind van de middag voldaan na een heerlijk paaszeilweekend afscheid nemen met een schippersbittertje en tapas.

De prijs voor deze tocht is € 250,-- per persoon. Hiervoor hebt u 3 dagen schip met bemanning, koffie en thee. Voor voorkomende kosten zoals eten, drinken, diesel en havengelden wordt een boordkas gemaakt. Minimale deelname 6 personen. 

Catering op maat kunnen wij ook leveren, in overleg met u maakt de kok iets geheel naar uw wensen en als U liever aan wal gaat dineren kunnen wij voor U een reservering plaasten bij een gezellig restaurant.

  Prijzen zijn inclusief B.T.W.

  Uitgebreide informatie, voorwaarden en een offerte op maat kunt u bij ons aanvragen via de contact pagina.

Fields marked with an * are required