Dagtochten

 

 

 

 

 

 

's Ochtends om 10.00 uur komen onze gasten bij ons aan boord en worden ontvangen met koffie met suiker- en krentenbrood. Wij bepalen samen  het doel van de tocht, gooien de trossen los en varen uit.

Rond het middaguur wordt een uitgebreide lunch met verse soep, luxe broodjes, salades,  verschillende vleeswaren, diverse soorten kaas, zoet beleg, koffie, thee, melk voor U klaargezet. U kunt, als U dat wilt, even passagieren in een van de pittoreske vissersplaatsjes, waarna wij weer de zeilen hijsen en terug richting Makkum varen.

U wordt de gehele dag voorzien van koffie, thee, softdrinks en enkele snacks. Ongeveer 17.00 nemen wij afscheid met een schippersbittertje en een borrelhapje. De prijs voor deze dagtocht inclusief ontvangst met aangeklede koffie, lunch, gehele dag koffie, thee en softdrinks, en een afscheidsbittertje met borrelhapje bedraagt € 110,-- per persoon met een minimumdeelname van 8 en een maximum van 12 personen.

Voor onze zeiltochten worden alcoholische dranken apart berekend: bier per fustje (beertender) wijn per fles sterk alcoholische dranken per glas.

  Catering op maat kunnen wij ook leveren, in overleg met u maakt de kok een lunch en/of diner naar uw wensen en als U liever op de wal gaat dineren dan kunnen wij voor U een reservering plaatsen bij een gezellig restaurant in de omgeving van de haven.

  Prijzen zijn inclusief B.T.W.

  Uitgebreide informatie, voorwaarden en een offerte op maat kunt u bij ons aanvragen via de contact pagina.
Fields marked with an * are required