sailing2gether

Klippers en catamarans

 

 

 

 

 

 

klippers en catamarans modern en klassiek, nieuw en oud..., stelt u zich het verschil eens voor..., zeilen op een traditionele klipper en zeilen op moderne catamarans…, in Sailing2gether komen deze culturen samen.... 

Uw gezelschap ervaart het ouderwetse zeilen op een klassiek schip, waar u met man/vrouwkracht de zeilen gaat bedienen en daarnaast het sportieve zeilen op een luxe catamaran, waar u kunt kiezen tussen meehelpen bij het zeilen of lekker genieten.

Alle schepen zijn comfortabel, voorzien van alle gemakken en voldoen aan alle veiligheidseisen. Nieuwsgierig geworden? Wij bieden tal van arrangementen, en als uw arrangement hier niet bij staat kunnen wij in overleg met u een arrangement op maat samenstellen.

Sailing2gether heeft diverse dag-, weekend-, midweek- of week-arrangementen. De rode draad in al deze arrangementen is dat het gezelschap in een aantal groepen wordt verdeeld en dat iedereen op zowel een klipper als op een catamaran gaat varen, zodat het verschil tussen het oude en het nieuwe varen beleefd kan worden!

Deze arrangementen zijn geschikt voor verschillende groepen en doelstellingen: lekker een dagje zeilen op de familiedag, een gezellig weekend varen met je vriend(inn)enclub, een bedrijfsuitje waar je tijdens het brainstormen lekker uitwaait, een leuke wedstrijd zeilen met je sportvereniging, je verzint het maar en wij doen ons best om het in te vullen.  
Fields marked with an * are required